Hoe werkt het

1

Vrijblijvende offerte

Na een oriënterend gesprek ontvangt u een vrijblijvende offerte. We zijn niet van de kiloknalleraanpak. Kwaliteitsondernemers hebben liever tekstschrijvers van hoge kwaliteit, anders zat u wel op een andere site. Na goedkeuring van de offerte gaat een bij u passende online tekstschrijver aan de slag.

2

Onze corebusiness

Na de prijsafspraak bespreken we samen de wensen, ideeën, kansen, mogelijkheden, doel en doelgroep, planning en aanpak.

3

Zoekwoordonderzoeken

Vervolgens doen vooraanstaande online marketingbedrijven onze zoekwoordonderzoeken. Zij werken met de beste SEO-tools voor een degelijk onpage advies voor onze tekstschrijvers. Deze ontvangen data van tools als SEMrush, Ahrefs en zelfs SearchMetrics. Met deze laatste profiteert u exclusief van het unieke SEO-platform waarmee Bol.com, Samsung hun goede resultaten behalen.

4

Controlemoment

Na het schrijven houden achtereenvolgens onze corrector en uzelf een controle en is er gelegenheid tot bijschaven. Om u kosten te besparen, bieden wij in principe geen reporting of monitoring achteraf. De verbeterde zoekresultaten en verhoogde klantloyaliteit zullen u immers op verschillende manieren vanzelf  opvallen.

5

Handig om te weten

  • Copyvilla heeft op elk gebied en voor elke branche een freelance schrijfspecialist.
  • Door het grote aantal freelancers nemen wij ook grote opdrachten aan.
  • Copyvilla kan uw bedrijf of organisatie ook een interim tekstschrijver bieden.
  • Copyvilla speelt in op de stijgende vraag naar anderstalige teksten. Academisch geschoolde experts staan klaar om in vijf talen uw online content onder handen te nemen.